Конкурс „Стипендианти-Иноватори“


peopleКонкурс „Стипендианти-Иноватори“ на Висше училище по застраховане и финанси
В ежегодния конкурс „Стипендианти-Иноватори“ се търсят хора със силно желание и мотивация да инвестират в своето професионално и лично развитие в сферата на иновации, предприемачество и бизнес развитие. За тези, които искат да работят за своето бъдеще, се предоставя обучение, основано на реални бизнес казуси, практичен подход на преподаване чрез различни модели и бизнес симулации, лектори от бизнеса и среда от съмишленици.
„Стипендианти-Иноватори“ дава стойност на всички кандидати по време на процеса на кандидатстване чрез обучения, лични доклади и стипендии за магистратурата.
Фаза: Тест за изследване на кариерните мотиватори
От кандидатите се очаква не по-късно от 18 юни 2016 г.:
– да попълнят тест за изследване на техните кариерни мотиватори
– да изпратят своята професионална автобография с посочено ниво на владеене на английски език на m.natudova@thebusinessinstitute.eu
Фаза: Казус
В тази фаза кандидатите ще получат казус, за чието решение следва да генерират и рафинират иновативни идеи. Казусът е в областта на edutainment – забавно обучение или обучение чрез забавление.
Журито ще определи шестимата Стипендианти-Иноватори. Един от тях ще спечели 50% стипендия, а другите пет ще спечелят 35% стипендия. И шестимата ще участват в менторска програма с участниците на журито и други гост-говорители за целия процес на обучение. Краен срок: 18 юни 2016 г.

Информация от:http://mief.vuzf.bg/bg/competition-2016/?utm_source=Facebook&utm_medium=banner&utm_content=MIEF-June-2016&utm_campaign=Lookalike

Видяно общо: Видяно днес:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *