Конкурс за стипендия


NAZНАЗ обяви конкурс за стипендия „Иван Генчев Танев“
Национална асоциация на зърнопроизводителите обяви конкурс за стипендия „Иван Генчев Танев“. Отличието е учредено с Решение на Управителния съвет в памет на Иван Генчев Танев, председателстващ Тракийския съюз на зърнопроизводителите в периода декември 2011 г. – август 2014 г., и неговите изключителни заслуги за развитието и дейността на НАЗ.
Инициативата цели подкрепа и насърчаване на образованието и инвестициите в търсени от работодателите квалифицирани кадри в сектор Зърнопроизводство.
Стипендията се отпуска еднократно в размер на едногодишна такса за обучение за академичната 2016/2017 година в съответната специалност на даденото висше учебно заведение, при следните условия:
– Студентът да завършва бакалавърска специалност и да продължава обучението си за придобиване на образователно-квалификационна степен “магистър” в областта на: растителната защита, растениевъдството или аграрното инженерство.
– Студентът да се обучава в редовна форма на обучение;
– Средният успех от бакалавърската специалност да е не по-нисък от отличен 5.50.
Конкурсът е отворен за кандидати от всички висши учебни заведения в страната, акредитирани за горепосочените специалности. Предимство в подбора ще имат кандидатите с по-ниски или приблизителни до средните за страната доходи.

Краен срок: 26 октомври 2016 г.

Информация от:http://www.grain.bg/archives/6849

Видяно общо: Видяно днес:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *