Стипендии на DAAD


11111Стипендии на Германската служба за академичен обмен (DAAD) за академичната 2017/1018 г.

Германската служба за академичен обмен е предвидила стипендии за български студенти, докторанти, млади учени и групи студенти за обучение или научен престой във Федерална република Германия за академичната 2017/2018 година.

Актуалната информация вече е включена в базата данни www.funding-guide.de, а подробностите по самото кандидатстване на български език, в това число списък със стипендии, условия, срокове и необходими документи, могат да бъдат разгледани на интернет страницата на Международна фондация „Св. св. Кирил и Методий“ в София www.cmfnd.org.

В сградата на фондацията на ул. „Васил Априлов“ 3 в гр. София се предлагат и безплатни индивидуални консултации (след предварително записан час).

Подборът на документите до края на 2016 г. и интервютата с одобрените кандидати ще се извърши под ръководството на Посолството в сътрудничество с Фондация „Св. св. Кирил и Методий“ и с участието на независими експерти от България и Германия.

Сертификатите за стипендиите ще бъдат разпращани по електронен път директно от централата на Германската служба за академичен обмен в месеците април и май 2017 г.

Информация от:https://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/novini/konkursi/stipendii_na_germanskata_sluzhba_za_akademichen_obmen_daad_za_akademichnata_2017_1018_g

Видяно общо: Видяно днес:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *