Панаир на науката и иновациите


innofairКлуб Млади Таланти организира Панаир на науката и иновациите
Целта на Панаира е   да популяризира идеите, откритията и изобретенията на бъдещите изследователи на България с интерес към науката, технологиите и иновациите. Инициативата стимулира у младите хора умения за научна комуникация, работа в екип и способност за правилно събиране и анализ на експериментални данни. Събитието предоставя възможност на обществото и индустрията да се запознае с младите учени в България, насърчавайки тяхното професионално развитие и мотивация.
Innofair ще се проведе декември 2016 г. в София, а проектите за конкурса могат да бъдат регистрирани до 1 ноември 2016 г.
В Панаира могат да участват младежи между 14 и 19 години, незапочнали висшето си образование към подаването на проекта. Приемат се проекти в областите на ИКТ, природоматематическите, инженерните, медицинските и социалните науки.
Приоритет имат проекти, които имат потенциал за приложение в практиката и научната сфера. Специално внимание се отделя на перспективни проекти с амбициозни, но постижими идеи за развитие.

Краен срок: 1 ноември 2016 г.

Иформация от:http://innofair.cys.bg/innofair/

Видяно общо: Видяно днес:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *