Фотоконкурс „Моето училище е най-хубавото“


fotokonkursКонкурсът е национален и в него могат да участват ученици, които да представят своето училище през своя поглед, да покажат своята креативност и творчество. Организира се от Министерството на образованието и науката.

Условия:

Право на участие имат всички ученици до XII клас включително. Период на провеждане: май – ноември 2017 г. Обявяване на победителите: декември 2017 г. Участието в конкурса е без такса

Допустими са изображения, показващи аспекти, свързани с училищния живот (сгради, лица, дейности и други).

Всеки може да участва с до три свои фотографии.

Снимките се изпращат в jpeg формат и размер, не по-голям от 2Mb за всяка снимка. Дългата страна на снимката не трябва да е по-голяма от 3000 пиксела.

Не се допускат до участие снимки/колажи, обработени с цел подмяна или модификация на действително заснето изображение, или с драстична промяна на цветовете.

Участникът изпраща своите три имена, училище, клас, телефон за връзка. Информацията служи за идентифициране на участника.

Участникът може да добави допълнителна информация – име на творбата, място на заснемане, ръководител/наставник, който го е обучавал.

Жури оценява творбите и определя победителите в конкурса. Най-добрите 12 фотографии се включват в годишен календар за 2018 г. Победителите се уведомяват на електронната поща, подадена при регистрацията.

Желаещите да участват в конкурса изпращат свои авторски снимки на имейл адрес konkurs@azbuki.bg – „За фотоконкурса“.

Краен срок: 30 ноември 2017 г.

 

Видяно общо: Видяно днес:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *