Конкурс за рисунка


ArtConnКонкурс за рисунка на тема: „Горите, нашето общо благо“ за деца и младежи между 5- и 19-годишна възраст 
Организацията по прехрана и земеделие (ФАО) организира в рамките на Европейската седмица за гората 2017 г. творческото състезание. Надпреварата е за всички деца и младежи между 5 и 19 годишна възраст с артистични таланти в изобразителното изкуство, които желаят да участват с рисунка на тема: „Горите, нашето общо благо“.
Рисунката трябва да изразява идеите на автора за европейските гори и различните ползи от тях. Тя може да бъде създадена дигитално, да е нарисувана или скицирана с химикалки, моливи, пастели, въглен или с пастелни, акрилни или водни бои. Готовото произведение на изкуството е необходимо да се сканира или фотографира и да се изпрати в JPEG формат.
В състезанието ще бъдат избрани по един победител и по трима подгласници в три възрастови категории от: 5 – 8 години, 9 -12 години и 13 – 19 години. Победителите и техните подгласниците ще бъдат обявени на интернет страницата на Европейската седмица за гората по време на нейното провеждане, 9-13 октомври 2017.
Отличените рисунки ще бъдат показани на Европейската седмица за гората, както и на изложба във Варшава, Полша. Те ще бъдат включени в календара на Европейската седмица на гората, като всеки от победителите и подгласниците ще получи копие от него и Признателен сертификат.

Краен срок: 31 юли 2017 г. 

Информация от:http://www.fao.org/about/meetings/european-forest-week/art-contest.%C2%A0/en/

Видяно общо: Видяно днес:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *