Eко образование


students Фондация „ЕкоЦентрик“ и Дирекция на Природен парк „Врачански Балкан“ стартират проект за младежки доброволци от Северозападна България. Целта на двете организации е да се създаде и популяризира мрежа от обучени младежки доброволци за мултиплициране на природозащитни дейности, както и да се предоставят възможности на младите хора за личностно и професионално развитие.
15 младежи на възраст 18-29 години от Северозападна България ще преминат през теоретично и практическо обучение за работа с връстници (в края на месец септември и месец октомври 2017) и ще получат финансиране за реализиране на собствени природозащитни кампании и инициативи. Доброволците ще приложат своите умения с гимназисти от училищата СУ„Васил Кънчов“ и СУ „Христо Ботев“ Враца.
В рамките на проект „Младежки доброволци – за еко образование“ ще бъде разработен методичен подход и наръчник “Младежки доброволци обучават младежи за опазване на околната среда”.
Обучените доброволци ще бъдат включени в последващи инициативи и дейности на Фондация „ЕкоЦентрик“ и Дирекция на ПП „Врачански Балкан“.

Краен срок: 10 септември 2017 г. 

Информация от:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdC1NAzJ-gnffV7aUGwZrwUFO2GhPGj5fCmhZgrxO6h5kfBqg/viewform?c=0&w=1&includes_info_params=true&fbzx=6847574667022006000

Видяно общо: Видяно днес:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *