Състезание „Green Talents 2018“


studentsСъстезание „Green Talents 2018“, октомври 2018, Германия
Наградата, под патронажа на министър Anja Karliczek , отличава млади изследователи всяка година. Победителите идват от множество държави и научни дисциплини и са признати за изключителните си постижения, за да направят обществото по-устойчиво. Избрани от високопоставено жури от немски експерти, 25-те носители на награди получават:
– покана за участие в напълно финансиран двуседмичен научен форум. Докато обикалят Германия, най-добрите места ще отворят врати за Green Talents и ще им предложат изключителен поглед върху техните съоръжения и проекти.
– шанс да представят себе си и своята работа в лични дискусии, провеждани като част от индивидуални срещи с експерти по техен избор (по време на двуседмичния научен форум).
– покана за Германия през 2018 г. за напълно финансиран изследователски престой до три месеца.
– достъп до алумни мрежата на Green Talents.
Изисквания към кандидатите:
– записване в магистърска програма или докторантура във всяка област, свързана с устойчивото развитие, или трябва да са завършили образователно-квалификационната степен (Магистър/Докторант) със значително над средното ниво в подобна програма не повече от три години преди края на процеса на кандидатстване;
– силен акцент върху устойчивото развитие и междудисциплинарен подход;
– отлично доказано владеене на английски език;
– да не са немски граждани, нито жители на Германия.

Краен срок:23 май 2018 г.

Информация от:http://youthub.bg/2018/04/sstezanie-green-talents-2018-v-germaniya/

Видяно общо: Видяно днес:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *