Магистърска програма


VUFZМедийна академия „Българион“ дава стипендии на бъдещи журналисти 
Магистърската програма „Журналистика, продуцентство и финанси“ е единствената магистърска програма по журналистика в България, която е силно практически ориентирана и дава възможност на студентите да се учат в реална среда, да карат стаж в националните медии и да започнат работа като черпят опит от най- успешните журналисти и продуценти.
Желаещите да участват в конкурса е необходимо да изпратят свой авторски репортаж, който могат да заснемат и с телефон, авторска статия, интервю, очерк или коментар на адрес bulgarion_ngo@abv.bg.

Критерии за оценка на кандидатите ще бъдат: креативност, мотивация, умение на участниците да откриват новина, която е подходяща за отразяване в медийното пространство и употреба на журналистически изразни средства в съответния раздел и жанр.
Най-мотивираните ще имат възможност да спечелят: две стипендии по 50%, три по 30% и четири по 20% за целия период на обучение в магистърската програма „Журналистика, продуцентство и финанси“, която се реализира в партньорство с Висше училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), с подкрепата на национални медии и водещи продуцентски компании в България.

Краен срок: 30 септември 2018 г. 

Информация от:http://jpf.vuzf.bg/?page_id=642

Видяно общо: Видяно днес:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *