Нова стипендиантска програма


Amerikanski universitetRising Impactors – нова стипендиантска програма на Американския университет в България 
Rising Impactors подкрепи финансово зрелостници с изключително социално въздействие върху общностите, в които живеят, и които с делата си са допринесли за положителна промяна в своята общност. Те ще могат да получат качествено образование, така че да продължат да бъдат носители на позитивната промяна в обществото.
Стипендиантската програма е съвместна дългосрочна инициатива на АУБ и бизнеса в България. Тя ще осигури пълни стипендии на новопостъпили студенти в Американския университет в България за целия период на обучението им.
Желаещите да се включат в нея ще трябва да презентират своите проекти с положително обществено въздействие, които са стартирали или осъществили, пред компаниите и организациите, подкрепили програмата.
Rising Impactors е отворена за всички ученици в 12 клас, а първите стипендии ще бъдат избрани на специална комисия. Проектите ще бъдат обективно оценявани както от гледна точка на дълготрайността и възможностите за надграждане на положителната обществена промяна, която предизвикват, така и от гледна точка на броя хора, облагодетелствани от тази положителна промяна.

Краен срок: предстои да бъде оповестен

Информация от:https://www.economic.bg/bg/news/10/amerikanskiyat-universitet-startira-nova-stipendiantska-programa.html

Видяно общо: Видяно днес:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *