Oтворена покана


Creative empowermentОтворена покана за участие във „Водна Кула Арт Резиденция #3“, 23 август – 3 септември 2019
Сдружение „ИМЕ” обявява отворена покана за участие в третото издание на „Водна Кула Арт Резиденция #3“. Тя е насочена към местни и международни артисти и артистични колективи, без ограничение на възраст, пол или сфера на изкуство, в което творят.
Творческа резиденция # 3 включва и менторска програма с водещи куратори от Ню Йорк и Чикаго на тема “Творческо овластяване”/ “Creative empowerment”. Ще се организират редица публични презентации и семинари както за широката общественост, така и за студентите от Националната художествена академия в София и професионалалната артистична мрежа в България, с водещи международно признати куратори и арт мениджъри, работещи в сферата на социално ангажираното изкуство.
Резиденцията е насочена към артисти с проекти, които изследват идеите за социална ангажираност и обществена справедливост, алтернативна икономика за обмен на ресурси (gift economy), изкуство и екология, обгрижване, съвременни философски течения, касаещи живота и „жизнеността“, както и въпроси за принадлежността и не-принадлежността.

Краен срок:25 май 2019 г., 18:00 ч.

Информация от:http://artsofia.bg/bg/pub/otvorena-pokana-za-uchastie-vyv-vodna-kula-art-rezidencija-3

Видяно общо: Видяно днес:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *