Интерактивна инфо среща


Да се учиш от най-добрите: интерактивни инфо срещи за обучение по бизнес, хотелиерство и туризъм с Les Roches и Glion в Hyatt Regency Sofia

Ако сте избрали да учите бизнес, хотелски мениджмънт или туризъм, срещнете се с едни от най-добрите колежи в Европа – Glion Institute и Les Roches на 23 октомври от 13:30 часа в хотел Hyatt Regency Sofia.

Les Roches (Швейцария, Испания) и Glion Institute (Швейцария, Англия), както и кулинарната академия Ecole Ducasse (Франция) са част от Sommet Education – световния лидер в подготовката на кадри за хотелската и туристическата индустрия.

Двата колежа предлагат едни от най-добрите програми на английски език, които ще бъдат представени директно от Фабиен Роландин – Director External Relations на образователната група. Тя ще води и две специални интерактивни бизнес игри свързани с лидерските умения и изграждането на успешни бизнес модели.

За колежите:

За пореден път през 2021 г. Les Roches и Glion Institute of Higher Education запазват водещите си позиции в световните класации за висше образование.

QS World University Ranking нарежда двата колежа в ТОП 3 за репутация сред работодателите, като и в ТОП 3 на най-добрите институции за обучение по хотелски мениджмънт и туризъм в света!

Обучението в бакалавърските и магистърски програми на Les Roches и Glion се базира на learning by working – методологията, благодарение на която студентите придобиват 360-градусово разбиране за хотелския бизнес и предприемачество.

В зависимост от избраната програма, те могат да прекарат от1 до 3 работни практики в различни краища на света, с престижни работодатели от световен ранг.

От основаването си през 1999 г., Еcole Ducasse e академия, превърнала се в международен символ за качество на обучението по кулинарни изкуства и сладкарство. В основата на успеха ѝ е визионерството и енергията на емблематичен френски готвач – Ален Дюкас, който през 2005 г. става първият chef, управляващ 3 ресторанта, едновременно наградени с 3 звезди на Мишлен!

Повече детайли за бакалавърските програми, кариерните перспективи и стажове ще можете да научите от Горан Йорданов – представител на Les Roches, Glion Institute и Ecole Ducasse за Централна Европа.

Всички присъстващи ще получат сертификат за своето участие в семинара.

Информация от:https://www.skylines-bg.com/events/presentation

Видяно общо: Видяно днес:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *