Семинар с д-р Елена Мустакова


Семинарът е на тема СЪЗНАНИЕ, ОБЩЕСТВО И ЗДРАВЕ: КАКВО ОБЩО ИМА ТОВА С МЕН? Той ще се проведе на 27-ми и 28-ми април 2024 г.

Семинарът ще предостави на участниците достъп до огромния академичен, клиничен и научен опит на д-р Мустакова, натрупан в 33 години професионална работа в САЩ. За да научите повече за обхвата на работата ѝ, преди да се регистрирате за семинара, посетете страницата на нашия екип тук. Също разгледайте книгите, на които е автор или в които има принос тук.

Този семинар предлага системно разбиране за динамичните връзки между личното психично здраве и ролята на гражданите в контекста на исторически значимите процеси, които се случват около нас. На двудневното събитие участниците ще бъдаг запознати с интегралния психологически подход към здравето и благополучието, подходящ за всеки човек в глобалната епоха, който свързва тялото, ума, сърцето, душата, духа и социалния контекст. Как можем да оптимизираме живота си и кои са научните открития, които предоставят еволюционна перспектива за съзнанието на зрелия възрастен човек.

Повече информация за събитието, можете да намерите тук.

Видяно общо: Видяно днес:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *