Стаж в Енерго-Про


energo-proКомпанията набира стажанти за оперативни дейности по електроразпределителната мрежа по проект „Нова възможност за младежка заетост” за всички областни градове на територията, на която оперира дружеството – Варна, Русе, Разград, Шумен, Търговище, Силистра, Добрич, Габрово и Горна Оряховица. Търсят се също и стажанти за административни функции в централата на компанията в гр. Варна. Новопостъпилите стажанти ще получават възнаграждение по програмата според минималния осигурителен праг за съответната длъжност.

С помощта на програмата ЕНЕРГО-ПРО предоставя възможност на младежи до 29-годишна възраст да придобият практически умения в реална работна среда, които ще повишат тяхната конкурентоспособност на пазара на труда.

Изискванията към желаещите да участват в стажантската програма, част от проекта „Нова възможност за младежка заетост”, са:

  • Да са на възраст до 29 години включително;
  • Да са регистрирани в дирекция „Бюро по труда“;
  • Да не участват в никакви форми на заетост, образование или обучение;
  • Да не са включени в други програми и/или мерки за обучение и насърчаване на заетостта;
  • Да са завършили средно или висше образование и да нямат стаж и професионален опит по специалността или професионалното направление на стажа.

16 млади специалисти вече стартираха своя стаж в ЕНЕРГО-ПРО по програмата. Стажантите ще придобият професионален опит и практически умения за период от 6 месеца с определен от работодателя наставник. Професионалният стаж ще улесни прехода на младите специалисти от образование към заетост. Те ще усвоят знания, умения, трудови навици и опит по придобитата специалност в средното или висшето училище, съответстващи на изискванията на пазара на труда.

Повече информация за обявените позиции можете да намерите на интернет страницата на ЕНЕРГО-ПРО на адрес: https://www.energo-pro.bg/bg/Karieri

Видяно общо: Видяно днес:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *