Обучение в Anglo-American University


ЕJIАко сте журналист или студент по журналистика и желаете да задълбочи познанията си по ключови теми в академична среда, да се запознаете с колеги от Европа, Северна Америка и Централна Азия и да прекарате няколко незабравими дни в Прага, то тогава Европейският журналистически институт е точно за вас.

Европейскят журналистически институт е едноседмична тренировъчна програма с академична насоченост за работещи и бъдещи журналисти. По време на обучението участниците обсъждат елементите на журналистическата етика и отразяването на религиозни въпроси, конфликти и бизнес. Разнообразният състав на участниците им позволява да учат и да обменят опит, който се очаква да подпомогне образователното и професионалното им развитие в дългосросчен план.

Европейскияг журналистически институт се организира съвместно от The Fund for American Studies (TFAS) и The Media Project (TMP). Обучението ще се проведе в Anglo-American University, най-стария частен университет в Чехия, от 16 до 22 юли.

Крайният срок за кандидатстване е 25 май.

Подробна информация за програмата и начина на кандидатстване ще намерите на:https://tfas.org/programs/european-journalism-institute/

Информация от:http://www.aej-bulgaria.org/bul/event.php?post=8180

Видяно общо: Видяно днес:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *