Стипендии за студенти


Две пълни стипендии за студенти, изучаващи маркетинг, за обучението “Brand Building for Tech-Driven Companies”

Стипендиите се предоставят в партньорство с българската WordPress хостинг компания WPX. Предназначени са за студенти в департаменти по маркетинг в последната година на висшето си образование. Обучението се организира от the other half и в рамките на пет седмици ще мине през ключовите етапи и методи за изграждането на отличителни тех-ориентирани брандове.

За обучението:
Водещи обучението са Диляна Добринова и Георги Гавазов – основатели на the other half и експерти с години опит в консултиране на редица тех компании, сред които Updata One, KLEAR & Shelly.

Участниците ще се запознаят от първа ръка с реални проекти, методи и техники за изграждане на отличима бранд същност. Както и ще получат конструктивна обратна връзка и възможност да работят върху своите знания с практически насочени задания. Основната аудитория на обучението са бранд и маркетинг мениджъри на международни и локални тех компании, с които двамата стипендианти ще имат възможност да обменят опит и да работят заедно в екип.

За стипендиите:

Стипендиите се отпускат благодарение на WPX – българска WordPress хостинг компания, предлагаща услуга в световен мащаб. Подкрепата им е част от движещата сила на бранда да сплотява хората, които постоянно търсят и работят за изграждане на положителна промяна около себе си. Така WPX отваря възможност за студентите с интерес към темата да задълбочат познанията си и да бъдат подготвени за професионалния си път, с който могат да са основоположници на по-добри и успешни практики.

Задачата:

Кандидатствайте за една от двете стипендии, като ни споделите за тех-ориентиран бранд, на който се възхищавате. Вие избирате как. За нас е важно да видим кое е отличимото в същността на бранда, как се гради връзката с клиента, кои са посланията и начина на отправянето им. И най-важното – защо ви впечатляват тези неща?

Краен срок: 16-ти октомври 2023 г.

Обучението ще се проведе в рамките на пет поредни четвъртъка от 26.10 до 23.11 в Hyperspace Social Tech Hub – мястото за събития на WPX, което хоства на живо обучения, лекции и дискусии на полезни теми.

Още информация на: https://fjmc.uni-sofia.bg/news/

Видяно общо: Видяно днес:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *