Студентски конкурс


СBernais_KV_610x346pix_1-610x336тудентски конкурс „Като Бернайс” на тема „Ерата на инфлуенсърите – край или ново начало“

Студентският конкурс „Като Бернайс” се провежда в рамките на „Денят на Бернайс” и цели да стимулира креативността и активността на студентите, изучаващи комуникации.

В конкурса могат да участват студенти, до трима в екип, които трябва да подготвят и представят комуникационно предложение на тема „Ерата на инфлуенсърите – идентичност и измеримост“. Предложението трябва да бъде разработено под формата на презентация. В него студентите следва да представят своите идеи за бъдещето на инфлуенсър маркетинга.

Насоки за размисъл: Как се става инфлуенсър? Как се остава инфлуенсър? Как се създава лоялна аудитория? Коя инфлуенсър кампания е успешна и какви са измерителите за това? Как компаниите да изберат с какви инфлуенсъри да работят? Каква трябва да бъде една инфлуенсър маркетинг кампания, за да бъде привлекателна за аудиторията? Презентацията може да включва възгледите на студентите каква да бъде университетска програма за тяхната специалност по дисциплина „Инфлуенсър маркетинг“, ако имаха такава.

Преподаватели по PR, комуникации, реклама, маркетинг в университетите в страната ще бъдат ментори на избрани от тях групи студенти, съответно ще участват в подготовката на техните предложения и презентации. Всеки преподавател може да бъде ментор на не повече от 3 екипа със студенти.

Краен срок: 25 ноември 2019 г.

Информация от: http://bdvo.org/

Видяно общо: Видяно днес:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *