Конкурс за стипендия


11111По повод излизането на новата книга на Емил Конрад – #СПОДЕЛИ издателство „Егмонт“ и Емил ти дават възможност да покажеш своя талант и да спечелиш стипендия за обучение за придобиване на образователно-квалификационна степен „Бакалавър“ в български университет в специалност, свързана с изкуство. Всеки участник трябва да изпрати:
– свое авторско портфолио с текст и/или рисунка (и) и/или снимка (и) и/или видео (а) и/или аудио файл(ове) или друга форма на представяне на неговото творчество/изкуство според специалността, в която участникът иска да продължи образованието си. Обемът на изпратения имейл не трябва да надвишава 20МБ;
– мотивационно писмо – свободен текст, в който участникът описва защо е избрал да учи конкретната специалност и какви са плановете му за професионално развитие.
Наградата в Конкурса е:
Плащане на таксите за обучение за целия период на обучение за придобиване на образователно-квалификационна степен „Бакалавър“ в специалност от област „Изкуства“ (професионални направления „Изобразително изкуство“, „Музикално и танцово изкуство“ и „Театрално и филмово изкуство“) в редовна форма на обучение в акредитиран български университет.

Краен срок: 31 май 2016 г.

Информация от:http://egmontbulgaria.com/info-zona-10/stipendija-egmont-630/

Видяно общо: Видяно днес:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *