Аз снимам моята България


fotokonkursАз снимам моята България
В българските училища в страната и чужбина започва мащабна кампания с името „Аз снимам моята България“. Фотоконкурсът се организира от Института за стратегии и анализи и Министерството на образованието и науката. В него могат да се включат всички ученици в български училища от V до XII клас в страната и извън границите й.
Децата могат да покажат България такава, каквато те я виждат около себе си – красива, тъжна, горда, героична, и да изразят отношението си към природата, ежедневието, традициите и празниците й.
Всеки участник има право да изпрати по 3 снимки от всяка категория – природа, история и празници – по 9 снимки общо. Изпращайте оригиналните файлове, без обработка.
Участниците ще бъдат разделени в две възрастови групи – от V до VIII и от IX до XII клас. Категориите, в които те ще се състезават, са три: природа, история и празници.
Всички снимки ще бъдат публикувани на сайта Епицентър.бг и на специална фейсбук страница https://www.facebook.com/AzsnimammoyataBulgaria/timeline, създадена за кампанията, която ще има състезателен характер. Авторитетно жури ще избере най-хубавите 30 снимки. За тях ще може да се гласува онлайн.
Победителите в конкурса „Аз снимам моята България“ ще бъдат шестима и наградата за тях ще е екскурзия до Брюксел с посещение на Европейския парламент. В сградата на Обединена Европа ще бъде наредена изложба с 30-те най-хубави снимки, изпратени по време на кампанията. Ще има награди за най-добрите – таблети, раници, книги и др.
Изпращайте снимките на fotoepicenter@gmail.com

Краен срок: 15 април 2016 г.

Информация от:http://epicenter.bg/article/Fotokonkursat-Az-snimam-moyata-Balgariya-vliza-v-uchilishtata-/90657/6/0

Видяно общо: Видяно днес:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *