Станете журналисти!


british-council-corporate-trainingИнтересувате се от журналистика? Кандидатствайте за участие в конференцията Future News Worldwide. Научете повече на глобалния сайт на програмата.

Future News Worldwide e уникална партньорска програма между Британски съвет и някои от водещите в света медийни организации. Целта й е да помага на младите хора да развиват широка гама от журналистически умения.

Програмата е изградена около двудневна годишна конференция, която ще се проведе в шотландския парламент в Единбург на 6 и 7 юли 2017 г. Конференцията предлага на младите хора, които се интересуват от журналистика, възможност да придобият практически и редакционни умения, както и да се учат лично от лидери в областта на медиите.

Британски съвет финансира изцяло следните разходи на одобрените кандидати: разходите за конференцията, пътуване до и от Единбург,  храна и настаняване.

Програмата е отворена за студенти на възраст между 18 и 25 години от всяка специалност (т.е. не само Журналистика),  както и за тези, които са завършили в рамките на последната година. Кандидатите могат да бъдат от всеки регион на света и трябва да владеят английски на ниво IELTS 6.5 или по-високо.

Всички кандидати трябва да попълнят онлайн формуляр. В него, освен данните за контакт и проверка на критериите за участие, са включени и два въпроса, предназначени да покажат журналистическите умения и интереси на кандидата. Посетете глобалната интернет страницата на програмата, за да научите повече и да подадете кандидатурата си.

Краен срок: 28 Февруари 2017 г.

Научете повече тук: https://www.britishcouncil.org/future-news-worldwide/about

 

 

Видяно общо: Видяно днес:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *