Kонкурс за ученици


valchebstvo na sezoniteКонкурси са за фотография и рисунка за ученици под общото название „Вълшебството на сезоните”, посветени на настъпването на Астрономическата пролет 
За осма поредна година Астрономическа обсерватория при ОП „Младежки център” – Хасково обявява два конкурса за ученици под общото название „Вълшебството на сезоните”, посветени на настъпването на Астрономическата пролет.

Конкурсите са за фотография и за рисунка, разкриващи красотата на Земята през различните сезони.
Регламентите на конкурсите предвиждат участниците да бъдат разделени в 3 възрастови групи (1-4, 5-7 и 8-12 клас) в конкурса за фотографии и в 4 възрастови групи (5-7 години, 1-4, 5-7 и 8-12 клас) в конкурса за рисунки.

Те могат да участват с до четири свои творби, като се поощрява те да бъдат посветени на различните сезони. Фотографиите трябва да са откопирани в размер 15х21 см, а рисунките да са с големина 35х50 см. Творбите трябва да бъдат придружени от текст, съдържащ: заглавие на снимката/рисунката, трите имена на автора, организация (училище, клуб, школа и т.н.), клас, координати за обратна връзка (пълен и точен адрес, телефон и e-mail).
Конкурсните творби да се изпращат на адрес: ОП „Младежки център“, бул. „България“ 41, 6300 гр. Хасково, за конкурса „Вълшебството на сезоните“.
На заелите призови мeста в конкурсите в деня на откриването на изложбата ще бъдат връчени награди.
Справки и допълнителна информация на e-mail: ao_haskovo@abv.bg

Краен срок: 8 март 2019 г.

Информация от:http://www.yc-haskovo.org/

Видяно общо: Видяно днес:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *