Ученическа работилница


882825Ученическа работилница за киносценаристи, 24 – 29 август 2019, Варна
„Фестивален и конгресен център“ – Варна организира ученическа работилница за киносценаристи „Ваканция във Варна“ 2019 за развитие на идея за сценарий на младежки игрален филм. Участниците в конкурса трябва да предоставят драматургична структура до десет страници на своята идея за сценарий на игрален филм на тема „Ваканция във Варна“
Работилницата е безплатна и е отворена за участие от 24.08.2019 г., 11:00 ч., до 29.08.2019 г., като включва три лекции и конкурс.
Участници в Работилницата могат да бъдат единствено български граждани на възраст до 18 г. На участие в конкурса имат право само редовните посетители на работилницата. Един участник може да представи само една идея за сценарий.
Ръководител е д-р Петър Айолов, преподавател по сценарно майсторство в СУ „Св. Климент Охридски“, а целта е да запознаят варненските ученици и гостите на морската столица с изкуството на сценарното майсторство и методите за реализация на техните идеи по време на провеждане на кинофестивала “Любовта е лудост“ 2019.

Краен срок:не е посочен

Информаация от:https://www.varna24.bg/novini/varna/Organizirat-uchenicheska-rabotilnica-za-kinoscenaristi-vuv-Varna-882825

 

Видяно общо: Видяно днес:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *