Конкурс за студенти и ученици


%d0%bd%d0%b5%d0%b2%d1%8a%d0%b7%d0%bc%d0%be%d0%b6%d0%bd%d0%be%d1%82%d0%be-%d1%82%d1%83%d0%baКонкурс за късометражно видео и/или текст „(Не)възможното тук“
Тема: „(НЕ)възможното ТУК“
Конкурсът цели да стимулира създаването на интересни кратки филми и текстове, свързани със зададена тема, като по този начин представи гледната точка на младите хора по въпроса.
Темата е отворена за студенти, както и ученици – 9.-12. клас, които имат възможност да предоставят свои творби, без жанрово ограничение.
В конкурса за текст и видео може да участват младежи от различни възрасти, така и студенти (бакалавър, магистър, докторанти) във всички университети, както и гимназисти от 9. до 12. клас. Няма значение дали учите, дали сте прекъснал или работите. Вие сте младеж и имате мнение, споделете го с нас.
Единственото ограничение за филма е във времетраенето да е с продължителност до 10 минути, а за текста до 3 страници.
Филмът и текстът трябва да са създадени специално за конкурса и да не нарушават чужди авторски права. Няма ограничения за подхода към темата – филмът може да е игрален, документален, интервю, анимационен, черно-бял, ням и прочее. Филмът трябва да е предоставен в подходящ формат (mp4, wmv и подобни. За конкретни въпроси, може да пишете на мейла). Препоръчително е филмът да е на български език.

Краен срок: 1 декември 2016 г. 

Информация от:https://www.eventsmedia.bg/konkurs-za-kysometrajno-kino-i-ese-na-tema-nevyzmojnoto-tuk

Видяно общо: Видяно днес:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *