Конкурс за студенти и ученици


library

„Как да направим един исторически парк в България привлекателна туристическа дестинация“е темата на конкурса. Организира се от Икономическият университет във Варна. Регистрацията е онлайн.

Участниците имат възможността да работят по реален казус за един от най-мащабните български проекти в момента – позициониране в съзнанието на туристите на уникален историко-атракционен парк край гр. Варна. Паркът ще пресъздава историята на българските земи от 7000 г. пр.Хр. до падането ни под турско робство през 1396 г. на терен от 130 дка.

Участниците могат да работят в екипи от максимум трима или индивидуално по зададения казус, като представят писмено своята разработка на адрес: clubmarketing@ue-varna.bg от 01.04.2016 г. до 07.05.2016г.

Необходимо е всички участници, както и учителите, които имат желание да присъстват, да се регистрират предварително чрез попълването на задължителна регистрационна форма:

На 16.05.2016г. в зала 446 в Икономически университет – Варна участниците ще представят своите разработки пред жури от представители на бизнеса и част от академичния състав на  Икономически университет – Варна.

Всички участници в конкурса ще получат сертификати.

За повече информация:

ас.Виктория Станчева

тел:0882164723

Видяно общо: Видяно днес:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *