Конкурс на Карол Знание


Програмата „Предприемачи в науката“ е разработена от фондация Карол Знание за подкрепа на български млади учени, които работят по значими научни теми и проекти с практическа приложимост.

Програмата Предприемачи в науката през 2022 г. ще бъде с фокус Impact Investing и за участие са поканени проекти със социално и екологично въздействие.

Програмата включва два етапа:

Обучение Предприемачи в науката е за изграждане на предприемаческо мислене и умения, които да позволят на учените да развият и надградят научната си работа в бизнес проект, научен продукт, патент или стартъп.

Конкурс за награда Предприемач в науката с награден фонд в размер на 30 000 лв. Конкурсът Предприемач в науката допуска само участници, преминали обучението. Предприемачи в науката, с не повече от две отсъствия.

Кандидатите за наградата Предприемач в науката презентират своя бизнес проект, базиран на научната им работа. Форматът на презентациите е business pitch, като отразява новите знания и умени, получени в обучението Предприемачи в науката.

За участие са поканени:

Студенти, магистърска степен на обучение, които развиват бизнес идея, базирана на научна разработка;

Докторанти, редовна, задочна или свободна форма на обучение;

Учени, защитили докторска степен до 5 години преди датата на кандидатстване в конкурса.

Жури на конкурса Предприемач в науката са лекторите в програмата Предприемачи в науката, председател е г-н Станимир Каролев, учредител и председател на Управителния съвет на фондация Карол Знание.

Краен срок: 3 септември 2022 г.

Повече информация на: https://karollknowledge.bg/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B5%D0%BC%D0%B0%D1%87%D0%B8-%D0%B2-%D0%BD%D0%B0%D1%83%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-2/

Видяно общо: Видяно днес:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *