Пети интердисциплинарен докторантски форум с международно участие


Петият интердисциплинарен докторантски форум с международно участие ще се проведе от 16-ти до 19-ти април 2024 г. в град Кюстендил, България.

Организатори на събитието са Центърът за обучение към Българската академия на науките (БАН) и Кариерният център към Центъра за обучение (ЦО) – БАН. Традиционният интердисциплинарен докторантски форум ще се проведе с международно участие за втори път, миналата година той беше в град Сандански. За участие в докторантския форум могат да кандидатстват докторанти от Българската академия на науките, български и чуждестранни университети или научни организации. Интердисциплинарното мислене и сътрудничество ще бъдат стимулирани и от мотивиращи групови предприемачески дейности,свързани с прилагането на творчески научни идеи в бизнес практиката.

Във форума могат да участват докторанти от всички изследователски области, етапи и форми на докторантура с устни или постерни презентации. Продължителността на устното представяне трябва да бъде до 10 минути. Размерите на постерите не трябва да са по-големи от 70/100 см. Участниците трябва да попълнят онлайн формуляр за регистрация ( на английски език). Докторантите могат да участват само с една устна или постерна презентация. Кандидатурите ще бъдат разгледани от комисия за подбор, която ще направи списък с одобрените участници.

Краен срок за регистрация: 16 февруари 2024 г.

Повече информация на: http://edu.bas.bg/news.html

Видяно общо: Видяно днес:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *