Ден на Отворени врати


За поредна година Германия се утвърждава като символ на висококачествено и безплатно образование и достъпност от гледна точка на стандарта на живот.

Кандидатстудентската кампания вече тече с пълна сила. Поради засиления интерес за обучение в тази страна на 23.03.2016г. от 11:00 до 16:00ч., ДАРБИ организира Ден на Отворени врати за кандидатстване в Германия.

Какво е Universität и какво е Hochschule? На какво ниво трябва да е сертификатът Ви по немски език? Трябва ли да полагате приемни изпити? Кога трябва да кандидатствате?

DarbiИнформирайте се безплатно за видовете университети, предлаганите специалности, изискванията, сроковете и процедурите за кандидатстване в Германия! В рамките на събитието можете да проведете личен разговор с консултантите на ДАРБИ и да очертаете стъпките на кандидатстването си в Германия.

Участието в Деня на Отворените врати се осъществява с предварително записване, а уговорените срещи ще се проведат в офиса на:
•    Консултантска къща ДАРБИ – София  – пл.Света Неделя 4, етаж 5, e-mail: uniedu@darbi.eu(тел:02/9881092)
•    Консултантска къща ДАРБИ – Варна – ул. „Тодор Икономов” 12, e-mail: officevarna@darbi.eu  (тел: 052 632001)
•    Консултантска къща ДАРБИ – Бургас  –ул. „Цар Симеон I“ 68, етаж 1, e-mail:officeburgas@darbi.eu (тел: 0878/ 670 736)
•    Чрез електронна среща – по скайп или друга онлайн система, за всички, които не могат да присъстват лично.

Информация от:http://darbi.eu/visshe-obrazovanie-v-chuzhbina/aktualno/sybitiya/379-23-mart-2016-kandidatstvane-v-germaniya-den-na-otvorenite-vrati

Видяно общо: Видяно днес:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *