Конкурс за Академични стипендии


990x400-brooke-house-college--registrirai-seЗа желаещите, отлично владеещи английски език и с добри академични постижения, Brooke House College и Консултантска къща за образование в чужбина “ДАРБИ” отново провеждат, станалия традиционен конкурс за Академични стипендии. Стипендиите са в размер от 20% до 50% и важат за всяка от годините, през които ученика се обучава в колежа, като са част от годишната такса . Учениците, които могат да вземат участие в конкурса,  трябва да са на възраст от 14 до 18 години.
На 02 април 2016 година в офисите на Консултантската къща „Дарби” в София, Варна, Бургас и Плевен ще се проведат писмени тестове по английски език и математика в зависимост от възрастта на кандидатите, а в София – събеседване с директора на Brooke House College.С кандидатите държали тестовете в офисите по страната интервюто ще бъде по скайп. Размерът на стипендиите зависи от резултатите от положените изпити и интервюто с директора.

Необходими документи:  Автобиографично есе на английски език, в  свободен  стил –  от  250 до 500 думи; Формуляр за участие.

За участие в конкурса е необходима регистрация до 30.03.2016 г.!
За повече информация тел. 02/988 10 82, 0878 696118

Информация от:http://darbi.eu/sredno-obrazovanie-v-chuzhbina/novini/predstoyashti-sybitiya/359-konkurs-za-akademichni-stipendii

 

Видяно общо: Видяно днес:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *