Национално състезание за мултимедийни презентации


prezentatziaНационално състезание за мултимедийни презентации “ВОДАТА – ИЗВОР НА ЖИВОТ” 
Министерство на образованието и науката, РИО-Бургас, Национален дворец на децата, Община Бургас, Център за подкрепа на личностното развитие – Бургас, Център за подкрепа на личностното развитие – Бургас, Училищно настоятелство към ОДК – Бургас организират Национално състезание за мултимедийни презентации “ВОДАТА – ИЗВОР НА ЖИВОТ” с мото “Чиста вода – чиста планета”. 
Състезанието е част от образователния модел, чиято цел е да предостави възможност на учениците за съвместна работа, обмяна на опит и идеи за опазване и използване на водите и съхраняване на природата.
УЧАСТНИЦИ: Ученици от 6-ти до 12-ти клас, разделени в 2 възрастови групи, от всички училища, клубове, школи и извънучилищни звена от страната:
– І-ва възрастова група – 6-8 клас – участието е индивидуално или колективно до 3 /трима/ ученици
– ІІ-ра възрастова група – 9-12 клас – участието е индивидуално или колективно до 3 /трима/ ученици
Мултимедийните презентации трябва да представят работа по значим проблем или по проект/проекти с практически и изследователски характер.
Участниците трябва да са усвоили знания за водата като абиотичен фактор; на природната среда, като природен ресурс и среда на живот; Да познават екологични проблеми, касаещи чистотата на водите в България и начините за тяхното решаване; Да имат отлични умения за публично представяне и защита на идеи и проекти; Да имат умения за естетическо и техническо оформяне на мултимедийната презентация по тематичното направление на състезанието.

Заявки за участие и мултимедийните презентации на CD или USB – флаш памет се приемат до 29 февруари 2016 г.

Краен срок: 29 февруари 2016 г.

Информация от:  http://wp.flgr.bg/2017/01/17/%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D1%81%D1%8A%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%B7%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D1%83%D0%BB%D1%82%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%B9/

Видяно общо: Видяно днес:

3 thoughts on “Национално състезание за мултимедийни презентации

 1. Бистра Стефанова каза:

  Преподавател съм в Професионална гимназия по туризъм“ Д-р Васил Берон“ гр. Велико Търново.На какъв адрес трябва да се изпрати CD с презентацията.?Никъде нищо не се споменава.

  1. vania каза:

   ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ В СЪСТЕЗАНИЕТО МОЖЕТЕ ДА ИЗТЕГЛИТЕ И НА АДРЕС: http://www.odk-burgas.com

  2. vania каза:

   Крайният срок за изпращане на мултимедийните презентации за предварителна селекция е не по- късно от 02.03.2017 г. на CD или USB – флаш памет.

   Важи датата на пощенското клеймо!

   пощенски адрес:
   Център за подкрепа на личностното развитие,
   ул: ”Райна Княгиня”11
   8000 гр. Бургас

   Мултимедийни презентации, пристигнали извън определения срок или по електронна поща, не се разглеждат и журират!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *