Академия „Иновация в действие“


auademiaВ четвъртото издание на„Иновация в действие“ ще бъдат избрани над 100 иновативни млади хора, които имат желание да реализират устойчиви проекти в сферата на технологичните и социални иновации за ефективно използване на ресурсите, дигиталната трансформация на българската култура и традиции и образованието.
Участниците в Академията ще могат да участват и в конкурсната част на „Иновация в действие“, като имат шанса да получат личен съвет и препоръка от специалисти при подготовка на своите проекти. Шестте най-добре развити проекта ще бъдат оценявани от жури, част от което са водещи лидери в областта на индустрията, медиите, комуникациите и социално-отговорната дейност.
Проектите могат да бъдат иновации в различни сфери – наука, строителство и архитектура, бизнес, неправителствени организации, технологии. Участниците не са ограничени каква да бъде иновацията, която да развият – социална, технологична или друга в обсега на следните теми: – Иновации за ефикасно използване на ресурсите; – Дигитална трансформация на българската култура и традиции; – Образование. Авторите на трите най-добри проекта, развити в Академията, ще получат награди от „Солвей Соди“ и „Аурубис България“.

Краен срок: 29 януари 2018 г.

Информация от:http://innovationinaction.eu/initiative/

Видяно общо: Видяно днес:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *