Годишни стипендии на Булстрад


BulsradГодишна стипендиантска програма на Булстрад за студенти от Стопанска Академия „Д. А. Ценов“

  •  Ще бъде предоставена една еднократна стипендия на името на „Румен Янчев“ за учебната 2019/2020 година, в размер на 1 500 лв.

Изисквания към кандидатите:

– Да са студенти на Стопанска академия „Д. А. Ценов“, редовна форма на обучение, записани във 2-ри, 3-ти или 4-ти курс в ОКС „бакалавър“ по специалност „Застраховане и социално дело“ през учебната 2019/20 година.

– Да са подготвили самостоятелно разработено есе на тема „Застрахователният пазар в България“ в обем между 1200 и 1500 думи.

  •  Ще бъдат предоставени три еднократни стипендии „Булстрад млад лидер” за учебната 2019/2020 година, всяка в размер на 1 000 лева.

Отпуска се за студенти, показали високи резултати от следването до момента, с изявени лидерски позиции, критично и аналитично мислене, значимо присъствие в студентския и академичния живот и активно развиващи дейности в полза на обществото.

Изисквания към кандидатите:

– Да са студенти на Стопанска академия „Д. А. Ценов“, редовна форма на обучение, записани във 2-ри, 3-ти или 4-ти курс в ОКС „бакалавър“ по специалности: финанси, счетоводство и контрол, бизнес статистика и анализи, маркетинг, стопански и финансов контрол, бизнес информатика, международни икономически отношения, икономика на търговията, стопанско управление.

– Да са подготвили самостоятелно разработено есе на тема „Личностни качества и образование като предпоставки за успешна професионална реализация“ в обем между 800 и 1000 думи.

Краен срок за подаване на документи: 31.10.2019 г., (четвъртък) 16:00 часа.

Информация от: https://www.uni-svishtov.bg/bg/news/godishna-stipendiantska-programa-na-bulstrad-za-studenti-ot-stopanska-akademiya-9849

Видяно общо: Видяно днес:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *