Международен конкурс


Втори международен конкурс за рисунка, фотография и поезия „Златна есен“

ИТВ „Аз мога, аз знам“ обявява втори международен конкурс за рисунка, фотография, стихотворение и разказ на тема “Златна есен“.

Конкурсът има три основни категории:

Първа категория : от 5 до 8 години

Втора категория : от 9 до 11 години

Трета категория: от 12 до 15 години

Конкурсът е без такса участие. Всеки автор може да участва с до 2 творби. До участие в конкурса няма да бъдат допускани творби, изпратени с неточна или непълна информация. Всеки участник ще получи на електронния си адрес потвърждение за успешно извършената регистрация на материала, който е изпратил за участие в конкурса.

Рисуване: Картините трябва да са в размер 35/50 см . Няма ограничение относно материалите, инструментите или техниката на рисуване.Творбите трябва да се изпратят в два варианта –снимка на картината, надписана с името на автора на рисунката на e-mail адрес:azmogaazznam@abv.bg , Име и фамилия на детето /автора, възраст, телефон за връзка /родител, преподавател/. Всяко дете може да изпрати до две рисунки. Жури от професионални художници ще присъди наградите.

Фотография: Снимките трябва да са в дигитален формат JPEG, да имат заглавие с името на автора фотограф и посочени години. Големината на изображението трябва да бъде нe по-малка от 3000 до 5000 пиксела. Допускат се следните допълнителни обработки на снимката: обработка на яркост и контраст; изостряне на изображението; Не се допускат сничмки с допълнителна обработка. Снимките се изпращат на e-mail: azmogaazznam@abv.bg Номинираните снимки ще бъдат изпратени. Към всяка снимка, участваща в конкурса, трябва задължително да има следната информация: година на заснемане; да бъде посочена възраст и име на родител/настойник; телефон за връзка.

Поезия: Задължително произведенията трябва да не са публикувани (интернет публикациите също се броят).

Краен срок за изпращане на творбите: 20 ноември 2022 г.

Информация от:https://azmogaazznam.com/index/news/id/344

Видяно общо: Видяно днес:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *