Стипендиантска програма


youngХолдинг Варна АД учредява 4 стипендии за български студенти в специалност „Туризъм” на обща стойност 6 000 лв. Стипендиите ще бъдат предоставени чрез фондация „Св. Св. Константин и Елена”. В края на март ще бъдат обявени имената на двама студенти, които ще получават стипендии през летния семестър на учебната 2015/2016 година. Размерът на всяка една от стипендиите е 1 500 лв.
За получаване на стипендия могат да кандидатстват студенти редовно обучение, обучаващи се за степен бакалавър, специалност ”Туризъм”, от всички български висши училища, с минимален успех по  предходния семестър: отличен 5,50.
Комисия, съставена от представители на академичната общност, Холдинг Варна АД и Фондация „Св. Св. Константин и Елена” ще разгледат документите и определят бенефициентите на програмата
Документите за кандидатстване се подават на хартиен носител в офиса на Фондация „Св. Св. Константин и Елена” (9006 Варна, к.к. Св. Св. Константин и Елена, Административна сграда) или чрез куриер до същия адрес. По програмата могат да участват стипендианти от предходни години.
Фондация „Св. Св. Константин и Елена” реализира от 2014 година стипендиантски програми в различни области – „Туризъм”, „Здраве чрез СПА”, „Социално дело и социален мениджмънт”,  „Изкуства”.  Основна цел е да се стимулират студентите за постигане на отлични резултати в обучението и осигуряване на възможност за повишаване на квалификацията.
Краен срок за подаване на документи – 18 март.

Информация от:http://www.foundation.bg/event/bg/103

Видяно общо: Видяно днес:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *