Стипендиантска програма


8Нов прием по стипендиантска програма „Здраве чрез СПА“ на Фондация „Св. Св. Константин и Елена“ и „Св. Св. Константин и Елена холдинг“ АД
Започна вторият етап от приема на документи за кандидатстване по най-новата стипендиантска програма „Здраве чрез СПА“ на Фондация „Св. Св. Константин и Елена“ съвместно със „Св. Св. Константин и Елена холдинг“ АД. Инициативата има за цел да подпомогне през летния семестър на учебната 2015/2016 година висшето образование на студенти с отличен успех, които са избрали професията на медицински специалисти, чиято бъдеща реализация е работа в центрове за Балнео, СПА, Wellness или Таласотерапии.
Програмата е за бакалаври и магистри, обучаващи се по специалности, обвързани с физикална и рехабилитационна медицина, морелечение (таласотерапия), СПА и Wellnessтерапии, балнеология, кинезитерапия, ерготерапия, лечебни и спортни масажи и медицинската козметика, във Висши учебни заведения и колежи, регистрирани съгласно закона за висшето образование в България. Новото в програмата е, че за стипендия вече могат да кандидатстват не само студенти записали редовна форма на обучение, но и задочници.
За летния семестър на настоящата учебна година Фондацията ще подпомогне двама стипендианти, като размерът на всяка стипендия е 1 500 лв.
Краен срок: 7 април 2016 г.
Информация от:http://foundation.bg/event/bg/104

Видяно общо: Видяно днес:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *