Безплатно интензивно обучение


talent boostVMware България обяви новото издание на Talent Boost – безплатна образователна инициатива, която цели да подобри и развие знанията на младите таланти в разработването на софтуерни продукти и решения в България.
Програмата Talent Boost се фокусира върху развитието на различни умения, нужни за изграждането на успешна кариера като инженер в голяма IT компания: от алгоритми и структури от данни до Spring-базирани приложения.
В рамките на 12-седмичното интензивно обучение водещи инженери от VMware стават лектори и ментори на студентите, записали се в програмата. Студентите не само ще подобрят уменията си по програмиране и технологичните си знания, но ще се докоснат и до изкуството на анализа, софтуерната архитектурата и дизайн.
Обучението започва от 18 февруари и ще продължи до средата на месец май, като лекциите ще се провеждат в рамките на 4 часа всеки делничен ден.
Програмата е насочена към настоящи студенти и цели да надгради получените от тях знания в университета чрез практика. Местата в нея са ограничени до 20, затова одобрените кандидати ще минат през кратко интервю, което ще гарантира, че нивото на програмата отговаря на уменията на всеки от тях. Критериите за успех са притежаването на основни умения в обектно ориентираното програмиране, логическо мислене и мотивация за учене.

Краен срок: 10 февруари 2019 г. 

Информация от:https://talentboost.org/

Видяно общо: Видяно днес:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *