Награди, стипендии и отличия 2019


logoФондация „Шанс за децата и природата на България”: Награди, стипендии и отличия 2019
За девета поредна година подпомагаме обучението и развитието на изявени деца и млади хора чрез отпускане на награди и стипендии на:
– Първенци с отличен успех, класирали се от първо до трето място на национални конкурси, олимпиади, състезания от областен и национален мащаб, при условие, че продължават образованието си в областите, в които са изявили таланта си;
– Редовни студенти и ученици от 6 до 20 години с отличен успех – първенци, класирали се от първо до трето място на международни олимпиади.
За 2019 г. обявяваме следните индивидуални награди и отличия за талантливи деца и младежи:
>> Две парични награди в размер до 550 лв. за талантливи деца/младежи с ограничени финансови възможности, постигнали особени успехи в областта на науката и изкуството. Освен изброените документи, кандидатите за годишната стипендия представят и удостоверение за финансовото състояние на родителите си за една година назад.
>> Една парична награда за иновативен проект в областта на науката, технологиите и изкуството отличен/създаден през 2018/2019, в размер до 500 лева.
>> Две индивидуални парични награди за отлично представяне на републикански или международни олимпиади, конкурси, състезания, в размер до 500 лева.
>> Приз на Фондацията „Шанс за млади таланти” за 2019 г.: Призът на Фондацията се връчва еднократно на едно лице за календарна година за постигнати особено високи постижения в областта на науката и изкуството на възпитаник/възпитаници на Фондацията. Призът има за цел да подпомогне участието в международни изяви на млади таланти, спечелили конкурси през съответната година.

Краен срок:10 май 2019 г.

Информация от:http://www.forbgkids.org/70/page.html

Видяно общо: Видяно днес:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *